ЗА НАС

КАКО РЕЗУЛТАТ НА РАСТЕЧКАТА ПОТРЕБА НА ЗДРАВСТВЕНИОТ СЕКТОР ВО ГЕРМАНИЈА, ARTIGUM ВЕЌЕ ДОЛГИ ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТИ ВО ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ ВО ЕВРОПА ВО СФЕРАТА НА РЕГРУТАЦИЈА НА МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ.

Artigum-компанија на која веќе многу и ја дале довербата

ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА КОМПАНИЈА АРТИГУМ МАНАГЕМЕНТ Е СО ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО ВО ВРАБОТУВАЊЕ НА МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ.АРТИГУМ МАНАГЕМЕНТ ГИ ПОВИКУВА СИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ТЕХНИЧАРИ ОД ОПШТА, ПЕДИЈАТРИСКА И АКУШЕРСКА НАСОКА КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОСТОЈАНО ВРАБОТУВАЊЕ ВО ГЕРМАНИЈА, ДА СЕ ПРИЈАВАТ НА АКТИВНИТЕ КОНКУРСИ.

Artigum Management обезбедува бесплатен курс по германски јазик како и вработување во Германија по завршувањето на курсот без никаков надоместок од страна на кандидатот.

Станете дел од нашиот тим кој веќе долги години вработува луѓе ширум Германија.

НУДИМЕ
Можност за работа во клиники, старечки домови и патронажна помош на пациентите низ цела Германија
  • Бесплатни курсеви за германски јазик во повеќе градови
  • Платено полагање за Telc сертификат B1/В2
  • Организирање на интервјуа со работодавачи по достигнување на В1 ниво
  • Пронаоѓање сместување во Германија
  • Организирање на курсот В2 како и учење за Kenntnisprüfung во Македонија и полагање на истиот во Германија
  • Бесплатна признавање на Вашата диплома
  • Спојување на семејството
провизија

НЕ наплаќаме провизија за услугите