КУРС ПО ГЕРМАНСКИ

За кандидати кои не поседуваат В1/B2 ниво за германски јазик,

е организирана обука за изучување на германски јазик. По обуката следи вработување во Германија.

Курс за германски јазик во едукативните центри на Artigum Management

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ КОЈ ВЕЌЕ ДОЛГИ ГОДИНИ ВРАБОТУВА ЛУЃЕ ШИРУМ ГЕРМАНИЈА.

Сите заинтересирани можат да се пријават на интензивниот курс по германски јазик.

Наставата се одржува 4 часа дневно од понеделник до петок во два термина (предпладне или попладне) и е бесплатна за сите кандидати.