Пријавете се за подобра иднина

Нашите услуги се бесплатни и без провизија за кандидатите.

Пријавете се и изборете се за подобра и поперспективна и иднина за Вас и Вашето семејство, како што тоа го направија многу наши кандидати од целиот регион.

ПРИЈАВУВАЊЕ

  Ваши податоци

  Име *
  Презиме *
  Улица и број *
  Град *
  Држава *
  Датум на раѓање *
  Е-маил *
  Телефон *
  Јазична подготовка

  Германски
  Англиски
  Кратка биографија

  Испратете свое CV и зголемете ги Вашите можности за вработување (doc, docx ili pdf, do 5mb max).

  Напомена: