УСЛУГИ

Нашите услуги се бесплатни и без провизија за кандидатите.

Пријавете се и изборете се за подобра и поперспективна иднина за Вас и Вашето семејство
како што тоа го направија многу наши кандидати од целиот регион.

ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА КОМПАНИЈА АРТИГУМ Е СО ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО ВO ВРАБОТУВАЊЕ НА МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ КОЈА ГИ ПОВИКУВА СИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ТЕХНИЧАРИ ОД ОПШТА НАСОКА КОИ СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОСТОЈАНО ВРАБОТУВАЊЕ

Соработка со голем број медицински установи ширум Германија

Бесплатен курс по германски јазик во вашиот град.

Бесплатна постапка за признавање на вашата диплома.

Платено полагање за Тelc B1/В2 сертификат.

Добивање виза во амбасадата на Германија.

Постапката (АNERKENNUNG) за признавање на вашата диплома ја започнуваме во Макединија со самото започнување на курсот по германски јазик.

КАКО РАБОТИМЕ

Сакате да работите во Германија и незнаете како најлесно и легално да го направите тоа?
Тогаш ние ќе се погрижиме за вашите барања.
Имаме соработка со работодавачи во Германија кои сакаат да ве запознаат а потоа да ве вработат во нивните компании.